Vesipeilin Kesäpäivät

Hellässä energiassa oleminen ja latautuminen, puhtaassa vedessä kylpeminen, yhdessä tulen äärellä ateriointi, yöpyminen Alamökissä, ulkona tai Kesätemppelillä sekä mahdollisuus osallistua ohjattuihin jooga hetkiin.

Vesipeilin Kesäpäivät 6.-8.7 ja 24.-26.8.  Viikonlopun osallistumismaksu 300€

Tiedustelut ja oman paikan varaaminen otsikolla Kesäpäivät sähköpostitse [email protected]

Lue lisää
Päivänsäde

Päivänsäteet piirtävät kevätsiemenille tienviittoja kohti uusia koteja.

Mihin säteet sinua kutsuvat?

Lue lisää
Sielukkuus

Sieluni kuiskii sielullesi elämän kauneudesta, intohimosta ja rakkaudesta.

Sielusi syleilee minua vastaukseksi.

Lue lisää
Ilon ylös nostatusta Luuta parkin muodossa

Nyt jos lennät Vesipeilille luudalla on täällä parantajanoitien oma luuta parkki odottamassa. Mikä ilo onkaan kun elämän energia lähtee nousuun valon helliessä talven pimeyttä. Jumalallisen sielunvaelluksen juhlapäivät nostattavat innon energiaa kaikkialla, missä on sallimuksen ilmapiiri ilman ‘pitää’ ilman ‘pakko’ ilman ‘täytyisi’. Tänään anna kaikelle keveällä ja kauniille sija ilmentyä omassa kentässäsi, anna valon hengittää sinua kuten sinä hengität ilmaa. Anna ilon siirtää sinut kiherrykseen. Hyvää Pääsiäistä ja sujuvaa lentoa.

Lue lisää
Vko 13 Tuulenviemät

No joko se nyt senkin vei – en ehtinyt edes hyvästellä.

Onneksi voin luottaa maailman rakastaviin ja viisaisiin tuuliin.

Lue lisää
Vko 11 Pöyhistys

Ylistys olemassaolollesi.

Olet aivan omaa luokkaasi joten ole onnellinen ainutlaatuisuudestasi.

Vain sinä voit kokea maailman sinun sisuksistasi käsin omalla tavallasi.

Lue lisää
Kuupeili

Tontut nimittävät kuuta suureksi peiliksi. Suuresta peilistä he peilaavat omia olojaan ja maailman menoa. Toisinaan kuu kertoo kaiken olevan suurenmoisen täyttä ja silloin tonttu todenteolla kokee jok’ikisen asian voimallisemmin kuin vähenevällä tai uudella kuulla. Tontut kunnioittavat kuun muotoa. Täydellä kuulla ei turhia turista, ettei kärpäsistä tule härkäsiä vaan kunnioitetaan suuresta peilistä näkyvää maailman tilaa. Vähenevällä kuulla kiitellään siitä mitä oli ja annetaan sen mennä, mikä ei enää palvele yhteistä hyvää. Kun kuu supistuu olemattomiin syntyäkseen uudelleen, päättää tonttuväki mitä heidän on aika laittaa alulle. Kasvavalla kuulla tonttu keskittyy jouduttamaan ja tukemaan kasvukautta odottaneiden asioiden kukkaan puhkeamista.

Me ihmiset tiedämme olevamme suureksi osaksi vettä, johon kuun liikkeet vaikuttavat. On hyvä muistaa kaiken väliaikaisuus ja itsessä tapahtuva jatkuva liike. Tasapainoiseen elämään kuuluu olennaisena osana jatkuvan muutoksen sietokyky. Älä siis huoli, kun toisinaan tunnet tarvetta täydempään ja toisinaan tyhjempään. Ole itsellesi armollinen silloinkin, kun ailahtelet eri tapojen välillä. Kuu muuttaa muotoaan, on aivan luonnollista, että myös sinun olotilasi vaihtelevat. Anna rohkeasti jatkuvalle elämän liikkeelle lupa ja vapaus ilmentää lempeästi ihmeitään sinussa, sinun kauttasi.

Lue lisää
Vko 9 Lumikannel

Puhtauden kannel herättää sielun muistamaan aikojen taakse –

sinne missä maisema oli vielä rakennuksista vapaa.

Suljen silmäni ja annan lumikanteleen laulaa.

Lue lisää