Syyspäiväntasaus

Syyspäiväntasauksen aikaan juuret ovat syvällä maassa ja lehdet valmistautuvat irtautumaan. Meissä nahkaisissa henkiolennoissa nousee pinnalle kaikki se, mikä sisimmässä pyrkii tasapainoon. Kevyesti (tai elämänenergiaa vastaan hangaten) saamme päästää irti itselle vanhasta tavasta ja omalle sielunmatkalle kaikesta turhasta. Itsenäisyyden ja elämänenergian vuoden viimeinen kolmannes alkaa. Viimeisellä loppusuoralla voi kokea hetkittäin uupumusta niiden omien teemojen kanssa, jotka kipuilevat henkisen itsenäistymisen myötä. Elämänenergiaa saamme hetkistä, joissa olemme rakkaudellisesti oman totuutemme äärellä. Lempeää tasapainon asettumista voit tukea suomalla itsellesi omanlaisia hengähdystaukoja. Toivon sinulle henkistä voimaa olla rauhassa sallimassa itsellesi tasapaino, itsenäisyys ja elämänenergian kohoaminen. Vielä vähän matkaa sitten jo helpottaa.

Hyvää matkaa muuttolinnuille. Olemme vastassa, kun uudessa ajassa uudistuneina kohtaamme toisemme taivaan kauneutta ylistäen.

Lue lisää
Kun on aika unohtaa kello

Saimme Vesipeilillä nauttia joogasta, yhdessä ykseydessä olosta ja omaan sisimpään sukeltamisesta kahtena kauniina viikonloppuna. Mieleeni piirtyi hetki, jona kävelin Kesätemppelin tulen ääressä istuvien luota kohti Ylätaloa. Tiipiissä hohti tuli ja sieltä kuului kotoisaa puheensorinaa, joku oli menossa pation lämpimään vesialtaaseen, toinen makasi hoitopedillä ja rantasaunalla saunottiin. Yläverannalla oli menossa iltajooga ja keittiössä oli ihana ruoan tuoksu. Kaiken yllä lepäsi lempeä hiljaisuus. Vesipeili oli yllättäen muovautunut voimaantumisen rakkauskeitaaksi. Tätä haluamme jatkaa ja tarjota mahdollisuuden unohtaa aikataulut ja keskittyä olemiseen. Kuin lahjana muovautui Ylätaloon uusi tila, jossa on lämmin venyä pitkin joogamattoja, mutta se onkin jo toinen tarina (mullikoinnista).

Vesipeilin viikonloput: 10.11.2018 Entiset elämät- hypnoosi 200€ (mahdollisuus yöpymiseen 50€/yö) sekä Joogaretriitti 16.11.-18.11.2018 300€. Ilmoittautuminen osoitteeseen [email protected]

Lue lisää
Vesipeilin Kesäpäivät

Hellässä energiassa oleminen ja latautuminen, puhtaassa vedessä kylpeminen, yhdessä tulen äärellä ateriointi, yöpyminen Alamökissä, ulkona tai Kesätemppelillä sekä mahdollisuus osallistua ohjattuihin jooga hetkiin.

Vesipeilin Kesäpäivät 6.-8.7 ja 24.-26.8.  Viikonlopun osallistumismaksu 300€

Tiedustelut ja oman paikan varaaminen otsikolla Kesäpäivät sähköpostitse [email protected]

Lue lisää
Päivänsäde

Päivänsäteet piirtävät kevätsiemenille tienviittoja kohti uusia koteja.

Mihin säteet sinua kutsuvat?

Lue lisää
Sielukkuus

Sieluni kuiskii sielullesi elämän kauneudesta, intohimosta ja rakkaudesta.

Sielusi syleilee minua vastaukseksi.

Lue lisää
Ilon ylös nostatusta Luuta parkin muodossa

Nyt jos lennät Vesipeilille luudalla on täällä parantajanoitien oma luuta parkki odottamassa. Mikä ilo onkaan kun elämän energia lähtee nousuun valon helliessä talven pimeyttä. Jumalallisen sielunvaelluksen juhlapäivät nostattavat innon energiaa kaikkialla, missä on sallimuksen ilmapiiri ilman ‘pitää’ ilman ‘pakko’ ilman ‘täytyisi’. Tänään anna kaikelle keveällä ja kauniille sija ilmentyä omassa kentässäsi, anna valon hengittää sinua kuten sinä hengität ilmaa. Anna ilon siirtää sinut kiherrykseen. Hyvää Pääsiäistä ja sujuvaa lentoa.

Lue lisää