Tervetuloa Sinun Vesipeiliisi

SIVUSTOLLA KOETTAVISSA NYT:

YLÄTALOSSA  Tonttuilua Joulukalenteri sekä kaunista ja kivaa. KESÄTEMPPELILLÄ Hengen harjoitteissa Lupa olla ja Valokolmio, Talvi -meditaatio, Tässä ajassa -energiakuvaus ja Kehon kantamaa tietämystä. ALAMÖKISSÄ Outi Mäenpään lukema Näkijä I ja nostettavissa Voimakortit ja Voimakortit II. KODASSA Charles H. Lawrence Wise one videopalautteessa,  Johdatuksen johdatuksen johdatus lukijakirje, Erään lukijan selittämätön kokemus lapsuudessa. KARHUKIVELLÄ eläinten viestejä. Videolta voit katsoa miten käytät omaa Avainta: https://youtu.be/FgmhpGgr2yU

Klikkaa kartan kohteita ja ohjaudut oikealle sivulle! (Vain Sinun Vesipeilisi avaimella)

[…]

 Sinun Vesipeilisi Sisältösivut tarjoavat sinulle henkevän nettiympäristön jossa voit huoahtaa, voimistua ja inspiroitua omassa rauhassa. Omalla avaimella voit kokea, ammentaa ja olla osana Vesipeilimme energiaa.

IMG_2874 Temppeli 1920x1080 jpeg

Kesätemppelillä voit kohdata oman sisäisen ihmisesi Hengen harjoitteiden ja Meditaatioiden kautta. Suo itsellesi virkistävä hetki Hengen harjoitetta kuunnellen tai meditaatio videoita katsellen. Täältä löydät myös kuvauksen siitä mitä tässä ajassa on energeettisesti menossa.

IMG_2881 Karhhukivi 1920x1080 jpeg

Karhukiveltä löydät eläinkunnan eri edustajien ilmentymisen merkityksiä oletpa sitten kohdannut eläimen luonnossa, unessa tai univalvetilassa tahi tiedostanut tietyn eläimen olevan juuri nyt sinulle merkityksellinen.

IMG_2887 Kota 1920x1080 jpeg

Kodassa sinua odottavat kirje-elämykset Selittämätön kokemus lapsuudessa -kirjoittajien ja lukijakirjeiden sekä näkijän luona käyneiden kirjoittamien kirjeiden parissa. Täältä löydät myös videopalautteita Niina-Matildan luona katsottavina olleilta. Jos etsit ystävää tai elämänkumppania täältä löydät Taivaallisen treffipalvelun.

IMG_3357 Ylätalo 1920x1080

Ylätalossa voit poimia vinkkejä oman pohdintasi ja puuhailusi hetkiin, olipa kyse sitten Ajatuksen voimasta tai kauniista valosarjasta. Täällä pääset kurkkaamaan ja kuulemaan pieniä paloja näkijän ja hänen perheensä kodista ja arjesta.

IMG_2886 Alamökki 1920x1080 jpeg

Alamökillä voimaannut Voimakortteja kääntäen, Näkijä I kirjaa kuunnellen tai Niina-Matildan sähköisiä kirjoja lukien.

Kokeile

Näkijä I Audiokirja

Näkijä I Audiokirja upean näyttelijän Outi Mäenpään lukemana.

Tai kuuntele ote kirjasta.


Jos sinulla on Avain Sinun Vesipeiliisi, voit kuunnella Näkijä I audiokirjan Alamökissä.

Lahja sinulle

Nosta Voimakorttisi

Nosta Voimakorttisi tälle päivälle. Satunnainen kortti näyttäytyy sinulle. Jos haluat ostaa omat Voimakortit II voit tehdä sen tästä klikkaamalla.

Jos sinulla on Avain Sinun Vesipeiliisi voit nostaa myös Voimakortti II Alamökissä.

Uusin kirja

Niina-Matilda Näkijä III

Kahdeksan aamunkoittoa

Tästä kirjasta riittää ammennettavaa pitkälle tulevaan. Uudessa kirjassaan Niina-Matilda kutsuu sinut tulen ääreen kohtaamaan sisäistä vanhaa viisastasi.

Kuuntele esipuhe.

Jos sinulla on Avain Sinun Vesipeiliisi voit lukea ja katsoa Kodassa olevia Selittämättömiä kokemuksia ja lukija kirjeitä.

Hanki avain Sinun Vesipeiliisi

 

Sinun Vesipeilisi sisältösivujen tarjontaan pääset kurkkaamaan Vesipeilin kartassa olevia kohteita klikkaamalla. Sisään pääset omalla avaimella. Tervetuloa Vesipeilille!

 

Ota yhteyttä meihin!

Postituslista

Liitä minut postituslistalle

© 2017 Copyright Vesipeili Niina-Matilda.
Kaikki oikeudet varattu.
Sivuston valokuvat, tekstit ja konseptit ovat tekijänoikeuslain alaisia.
Käyttöehdot