Käyttöehdot

Siitä huolimatta, että Vesipeili Niina-Matilda pyrkii parhaan kykynsä mukaan tarjoamaan täydellistä ja virheetöntä tietoa, on tämän verkkosivuston sisältämä tieto tarkoitettu ainoastaan informatiivisiin tarkoituksiin ja neuvonnan antamiseen. Vesipeili Niina-Matilda ei ole vastuussa mistään vahingoista tai menetyksistä, jotka johtuvat tällä verkkosivustolla olevasta epätäydellisestä tai virheellisestä tiedosta.

Tämän verkkosivuston sisältö, mukaan lukien tämä vastuuvapauslauseke, saattaa muuttua aika ajoin, joten tarkista tämä vastuuvapauslauseke käyttäessäsi verkkosivustoamme.

Tämä verkkosivusto ja kaikki sillä oleva materiaali on Vesipeili Niina-Matilda omaisuutta sekä tekijänoikeudella ja muilla immateriaalioikeuksilla suojattua. Vesipeili Niina-Matildan nimet, kuvat ja logot sekä Vesipeili Niina-Matildan tarjoamat tuotteet ja palvelut ovat kansallisien ja kansainvälisien lakien suojaamia tavaramerkkejä ja toiminimiä.

Tämän verkkosivuston sisältöä ei saa kopioida tai levittää yleisölle ilman Vesipeili Niina-Matildan etukäteistä kirjallista lupaa. Toisaalta, voit kopioida, tulostaa ja käyttää otteita tältä verkkosivustolta omaa henkilökohtaista käyttöäsi varten, jos säilytät immateriaalioikeuksia koskevat tiedot ja merkinnät koskemattomina.

Vesipeili Niina-Matildan verkkosivusto sisältää linkkejä muille verkkosivuille, joiden osalta Vesipeili Niina-Matildalla ei ole määräysvaltaa. Vesipeili Niina-Matilda ei täten ole vastuussa tällaisten verkkosivujen sisällöstä tai toiminnasta.

Vesipeili Niina-Matilda ei voi varmistaa, että sivusto toimisi täysin kaikilla tietokoneilla, tai mobiililaitteilla. Mahdollisessa ongelmatilanteessa asiakas on itse vastuussa sivun toimimisesta, mutta autamme vikatilanteessa mahdollisuuksien mukaan.

Vesipeili Niina-Matildan verkkosivustoon sovelletaan Suomen lakia. Helsingin käräjäoikeudella on yksinomainen toimivalta ratkaista tähän vastuuvapauslausekkeeseen liittyvät riitaisuudet, pois lukien kuitenkaan kuluttajan oikeutta saattaa asia kotipaikkansa tuomioistuimen ratkaistavaksi.

Vesipeili Niina-Matilda
Mäntyharju

Sähköposti: [email protected]

Ota yhteyttä meihin!

Postituslista

Liitä minut postituslistalle

© 2017 Copyright Vesipeili Niina-Matilda.
Kaikki oikeudet varattu.
Sivuston valokuvat, tekstit ja konseptit ovat tekijänoikeuslain alaisia.
Käyttöehdot