Read Read
Taivaallinen treffipalvelu hengen tien kulkijoille

Tuntuuko sinusta että henkisyys on haaste kun etsit keskustelu- tai elämänkumppania?  Haluatko kumppanin jonka kanssa voit jakaa oivalluksia ja henkisiä kokemuksia ilman selittelyä? Nyt voit löytää ihmisen jonka kanssa yhteinen arki rakentuu henkisyydelle ja taivaallisille seikkailuille tai ystävän ja keskustelukumppanin jonka kanssa jakaa henkisiä asioita.

Taivaallinen treffipalvelu ei läväytä profiiliasi kaikkien saataville vaan toimii Vesipeilin kautta. Löydät Sinun Vesipeilisi Kodasta henkiseen polkuusi liittyviä kysymyksiä, lähetät vastaukset Vesipeilille. Kun sinun vastauksesi sopivat yhteen toisen vastanneen kanssa otetaan Vesipeililtä teihin yhteyttä. Ensimmäinen kohtaaminen (jos niin päätätte) tapahtuu tulen äärellä Vesipeilin Kodassa. Me sitoudumme siihen että missään vaiheessa ei vastauksiasi jaeta Vesipeilin ulkopuolelle.

On aika kääntää uusi sivu: henkisyys ei ole kohtaamisten haaste vaan vahvuus. Ota rohkeasti askel kohti henkevää rakkausarkea ja jakamisen iloa Sinun Vesipeilisi Kodassa. Hanki oma avain klikkaamalla tästä.

Niina-Matildan henkioppaan Viikingin yksi lempilauseista: ”Rakastelu samanhenkisen ihmisen kanssa on voimallisin rukous/riitti jonka voi ihmiskehossa kokea.”

Lue lisää
Read
Hys hys – vaikenethan viisaasti

Vaikenemisen jalo taito on hyvä muistaa, jotta sielu kulkee sopusoinnussa tämän hetkisen elämäntilanteen kanssa. Puhua pulputtamalla asioita ulkoistat itse asian kantaman arvokkaan energian itsestäsi. Ole siis tarkkana. Juuri silloin, kun oikein tekee mieli puhua pulputtaa (ja varsinkin silloin) pysähdy vielä hetkeksi ja kysy, onko kyseisellä asialla tehtävä sinun luonasi, juuri sinun kanssasi ilman ulkopuolisten väliintuloa? Mitä haet muilta sillä, että puhut? Mitä jos antaisit sen itse itsellesi?

Read More
Värähtely

Ajattelet minua. Ajattelen sinua. Ajattelet muuta mutta minäpäs keksin ajatella sinua ja niin sinä ajatteletkin taas minua ja kas näin me olemme hengessä yhtä.

Read More
Read
Miesten sukkia yllätyksellä höystettynä

Olen huutanut netistä  120 paria miesten sukkia. Mikä ilo se onkaan kun kenelläkään ei ole aamuisin sukkapula. Paketin mukana tuli hauska yllätys ja mitä mainioin esimerkki siitä, miten energiakenttämme magneettisuus toimii. Meidän perheen energiakentät sykkivät kesäisen Lofooteilla käynnin jälkeen ’ah Norja ah Norja’ – me todella rakastuimme paikkaan. Tuo sykintä energiakentissämme ilmentyi jo nyt materiaan asti. Lajitellessamme  sukkia kasoihin eteen tuli sukka pari, jossa oli pieni Norjan lippu. Muita lippusukkia ei löytynyt. Vain Norjan lippusukat sadankahdenkymmmenen parin joukossa neljät parit tietenkin jokaisen kenttään yhdet. Hih. Mitäköhän kivaa seuraavaksi ilmentyy. Tuskin maltan odottaa.

Lue lisää
Read Read
Tänään

VASTAANOTA

kaikki se rakkaus mikä sinulle kuuluu.

VAPAUTA

energiakentästäsi kaikki se turhuus mikä sykkii sydämesi tavoittamattomissa.

ILOITSE

olemassaolon ihmeestä kaiken väliaikaisuuden tiedostaen.

AVUSTA

maailmankaikkeutta joka haluaa sinulle kaikkein parasta.

MUISTA

sisäistä lastasi.

Lue lisää
Näkijän kultainen keskitie somen ja metsämökin välissä

Kiitos niille lukijoilleni, jotka ovat minua kutsuneet mukaan sosiaaliseen mediaan. Ilman teitä kököttäisin yhä metsämökissä menneessä ajassa takkatulta katsellen. Viestienne myötä aloitin omanlaisen polun tallustamisen nykymaailmassa. Sieltä löytyi nettirumpu jota rummuttaa itselle ominaisella tavalla yhdessä puolison kanssa Vesipeilin väen tuella.
Omanlaisen polun luominen ei tokikaan ollut helppoa. Heti alkuun tuli selväksi että yleiseen somettamiseen minusta ei ole. Jo pelkkä ajatus nopeatahtisen sosiaalisen median tarjoaman jatkuvan kommunikoinnin mahdollisuudesta ja somen kollektiivisten tapojen ottamisesta osaksi omaa olemassaoloa sai minut kokemaan hajaannuksen tilan ja henkisen hengästymisen seesteisen olotilan sijaan. Huh. Vei oman aikansa, että yhdessä Vesipeilin väen kanssa löysimme meidän sykkeeseemme sopivan tavan olla somessa olemassa. Sinun Vesipeilisi mahdollistaa hengessä matkaamisen luokseni myös niille, jotka eivät muutoin pääse matkaamaan. Etänä en edelleenkään näkijän työtä tee. Minulle näkemiseen liittyy aito kohtaaminen, kokeminen, kunnioitus ja kaiken läpi hengittävä rakkaus.
Jokainen meistä sielun ohjaamana löytää oman kultaisen some keskitiensä jos sinne mielii mennä mukaan. Somella voi saada paljon hyvää aikaiseksi mutta hyvä on myös olla hereillä ja välillä kysyä itseltään: ”Palveleeko tämä klikkaus minun hyvinvointiani? Haluanko ruokkia omalla energiallani kyseistä asiaa?” Kun laskeutuvan illan rauha kietoo sinut syleilyynsä voit tuntea oman energiatilasi. Illan hämärässä sielusi tila kertoo sinulle oletko pysynyt itsessäsi vai hajaannuttanut olemassaolosi avaran sosiaalisen median sykkeeseen. Itselleen totena oleminen on kaikkea muuta kuin sitä, miten yleisesti ollaan, se on sielusi ominaisimpien säikeiden ilmentymistä kaiken tietoisuuden ulottumattomissa. Syvä kokemuksellinen tila sanojen ulottumattomissa.

Read More
Viikko 33 Käärö

”Maaemo on käärinyt lahjansa sammalin ja heinin, sieltä availen sieni ja marja aarteet. Katsen kummissani, miten joku osaakin luoda jotain niin upeaa.”

Voima 2017 Kalenterikirja

Read More